Suurenna Pienennä
ttk Nolla.fi

nolla-fi sivuston kautta tilattavat julkaisut

Julkaisut ovat turvallisuustoimijoiden kampanjoihin ja teemoihin tuottamia  materiaaleja. Ne soveltuvat innostamaan työpaikoilla turvallisuustoimintaan ja oman turvallisuusasenteen pohdintaan.
Julkaisut ovat maksuttomia. Tilaus tilauslomakkeella.

Turvallisesti työmatkalla ulkomailla kansikuva

Turvallisesti työmatkalla ulkomailla

Julkaisun ensimmäisessä osassa käsitellään henkilöstöön liittyviä terveys- ja turvallisuusriskejä. Se on tarkoitettu turvallisuusalan ammattilaisille, työsuojeluhenkilöstölle ja niille esimiehille ja johtajille, jotka ovat vastuussa työn vuoksi ulkomaille matkustavasta henkilöstöstä. Toinen osa koostuu työntekijöille tarkoitetuista tarkistuslistoista

13 s., A4, 2009


Julkaisu pdf-tiedostona

Turvallisesti tyomatkalla ulkomailla (pdf) (400.1 KB)

Elämäsi turvavälineet

Elämäsi turvavälineet -juliste
Lita inte på turen

Lita inte på turen -test

Med hjälp av detta test kan du identifiera riskerna i din omgivning och bedöma ditt agerande och de säkerhetsrisker du möter i vardagen. Syftet med tested är också att väcka debatt om de factorer som påverkar olyckorna i skolorna, hemmen och på arbetsplatserna.
20 s., 80 x 150 mm, 2006

Good luck´s not enough

Good luck’s not enough!

24 h Personal Safety test!

The safety test included in the bocklet helps readers identify everyday risks and to counteract them. You can assess the safety risks in your own life. The test is also intended to create awareness and discussion concerning accident-related factors, at schools, homes and workplaces alike.
20 p., 80 x 150 mm, 2006,

Tuttu ympäristö yllättää

Tuttu ympäristö yllättää. Perusasiat kuntoon

Opasvihkonen sisältää   järjestys- ja siisteys-mittarin käytettäväksi niin työ- kuin kotiympäristön arviointiin. Tavoitteena on edistää turvallisuutta ja torjua tapaturmia työssä ja vapaa-ajalla.

6 s., 2007

Julkaisutilaukset

Tulosta sivu
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä